Studio

VÄLKOMMEN
TILL STUDIO
TRIGUEIROS.

Trigueiros Architecture är en arkitekt- och designbyrå baserad i Stockholm som kombinerar en minutiös kunskap om arkitektur med lusten att tänja kreativiteten.

 

Estetiken är resultaten av yrkeserfarenhet och ursprung snarare än en stil. Vår styrka är vårt engagemang och kreativitet i processen där vi kvalitetssäkrar och förverkligar era idéer. Tillsammans med vår kompetens och vår kreativitet ämnar vi tillföra projektet ytterligare en dimension för att skapa ett unikt mervärde för framtiden.

 

Trigueiros Architecture arbetar dedikerat med sina kunder som alla har olika visioner och affärsidéer. Varje projekt bearbetas enligt en tydlig arbetsmodell där målet för kundens önskemål och förutsättningar är vägledande.

 

 

Studio

Vasco
Trigueiros

Arkitekten Vasco Trigueiros har sina rötter i Sverige och Brasilien. Efter studier i Lund, Madrid och New York och några år som anställd i Portugal och Sverige grundade han Trigueiros Architecture i Stockholm 2003. Som en integrerad del av verksamheten är han också verksam med produktutveckling i företag som Nascido samt Since1973. Vasco har även varit kreativt ansvarig inom andra företag samt samarbetat som designchef för andra arkitektkontor och etablerade husföretag.

v@trigueiros.net | +46 73 8000 542

Maria Sigeman
Trigueiros

Sedan 2013 driver Vasco företaget tillsammans med arkitekten Maria Sigeman Trigueiros, som med sin utbildning både i Sverige och Portugal samt sin långa erfarenhet från projekt i skalor från inredning till Fastighetsutveckling breddat kunskapsbasen inom företaget. Tillsammans med Vasco har hon fått Trigueiros Architecture till att växa och utvecklas till vad det är idag.

maria@trigueiros.net | +46 73 022 44 57 

Siri Fritzon

Arkitekt

siri@trigueiros.net

Clara Hallberg

Arkitekt

clara@trigueiros.net

Johan Prim

Arkitekt och Byggnadsingenjör

johan@trigueiros.net

Katia Ulitina

Arkitekt

katia@trigueiros.net

Rui Cunha

Arkitekt

rui@trigueiros.net

Stefan Skjerdahl

Konstruktör

stefan@trigueiros.net

Timothy Toresten

Konstruktör

timothy@trigueiros.net

Susanne Lauren

Ekonomi och administration

ekonomi@trigueiros.net

Arkitekt hos oss

Vill du arbeta med hög detaljrikedom i spännande projekt från start till mål? Vill du utvecklas som arkitekt tillsammans med oss? Vill du vara en viktig del i vårt designteam? Kanske är det just du som är vår framtida kollega.

Vi är en designbyrå som utvecklar innovativ och varsam arkitektur, som resultatet av ursprung och erfarenhet snarare än stil. Vi arbetar nära våra kunder och värdesätter god samarbetsförmåga. Våra uppdrag varierar i skala från kommersiella projekt, bostadsområden, privata villor, skräddarsydda inredningar och möbeldesign. Vi arbetar noggrant från idé till färdigt projekt för att skapa långsiktiga kvalitéer. Vi bryr oss om detaljer och att skapa en god arbetsmiljö där vi alla ska trivas och utvecklas.

Skicka din ansökan till

work@trigueiros.net