BÄCKÖRA

Ett nordiskt fjällhem med alla bekvämligheter.

I Bäcköra ska det vara enkelt att leva och trivas. Slingrande gator och ordnade uteplatser omgärdar de 23 fjällstugorna vilket skapar en känsla av samhörighet och gemenskap. Här är det enkelt att njuta på förstukvisten med sin kaffe i solen framför en bred och vid vy över fjällkedjorna. Runt knuten finns vildmark och äventyr. Ett härjedalskt fjällhem med alla bekvämligheter.

På sommaren smälter de mörkgröna huskropparna samman med dalens grönska. Vintertid bildar de en dov kontrast mot det vita snölandskapet. Den utskjutande, övre byggnadskroppen knyter an till det Härjedalska härbret. Tidlösa och hantverksmässiga detaljer genomsyrar projektets in- och utsida. Robusta hus som tål generationers slitage.

Varma trägolv välkomnar pjäxtrötta fötter. Levande trä möter sobert varmgrått och skapar ombonade rum. I kök och förvaring adderar en djup nyans av midnattsblå karaktär. Kroklister ger utrymme för lovikavantarna, träkåsan och minnen från naturen.

Här finns plats att välkomna gäster eller dra sig undan från stadens brus. En rofylld plats att komma hem till.

”Med projekten vi genomfor strävar vi efter att höja livskvalitet och addera kreativ höjd tillsammans med varsamhet och hög kunskap om detaljer och effektivt projektgenomförandet”

VASCO TRIGUEIROS


Fritidshus och områdesplanering
Fastighetsutveckling för Ortalis Group
Arkitektur, interiör design, landskapsplanering
Tänndalen, Härjedalens kommun


För mer om projektet besök: Bäcköra.se